Leander Jansen van Stijl in Vorm

Stijl in Vorm is de studio van Leander Janssen. Een grafisch designer & illustrator uit Arnhem.

Stijl in Vorm (opgericht in 2011) ontwikkelt en verzorgt creatieve en onderscheidende ontwerpen voor uiteenlopende uitingen en voor verschillende soorten opdrachtgevers (verpakking, digitaal, conceptueel).

De visie is; jouw stijl in de juiste vorm. Daarom ook de naam: Stijl in Vorm. Ik voeg me naar jouw wensen en ideeën en anders in de bestaande huisstijl. Meedenken en heldere communicatie staan hierin bovenaan.

Ontwikkelingen op het gebied van dtp, vormgeving/design, printprocessen, digitaal werk, website-ontwerp en huisstijl worden nauwgezet in het oog gehouden. Illustraties en (creatieve) fotografie zijn ondersteunend maar zeker net zo belangrijk. Het vak zelf is een drijfveer en een passie.

Ik werk over het algemeen vanuit mijn studio, gevestigd in Arnhem in het Modekwartier/Klarendal. Een leuke wijk om te komen bekijken op het gebied van mode en design; er zijn meerdere ateliers, studio’s en designwinkeltjes. Kom langs in de studio! Er is koffie, thee, glas water, ...

Maar het is ook mogelijk voor reclame- en communicatiebureaus om mij als freelancer op locatie in te huren. Zo kan er nog efficiënter worden gewerkt aan opdrachten als een paar extra handen nodig zijn.

Voor grotere opdrachten werkt Stijl in Vorm samen met andere professionals op het gebied van grafisch ontwerp,  website ontwerp, styling en fotografie.

Heb je alleen advies nodig? Of wil je brainstormen? Of heb je een vraag? Neem dan contact op; het is gratis. Stijl in Vorm is vakkundig en creatief en soms bijna hogere wiskunde. Maar als het ontwerp eenmaal staat als een huis dan is het ei echt wel gelegd!

Neem contact op →