Stijl In Vorm
Leander Jansen van Stijl in Vorm

Stijl in Vorm is de studio van Leander Janssen. Een grafisch designer & illustrator uit Arnhem.

Stijl in Vorm (opgericht in 2011) ontwikkelt en verzorgt creatieve en onderscheidende ontwerpen voor uiteenlopende uitingen en voor verschillende soorten opdrachtgevers (verpakking, digitaal, conceptueel).

De visie is; jouw stijl in de juiste vorm. Daarom ook de naam: Stijl in Vorm. Stijl in Vorm voegt zich naar jouw wensen en ideeën en anders in de bestaande huisstijl. Meedenken en heldere communicatie staan hierin bovenaan.

Ontwikkelingen op het gebied van dtp, vormgeving/design, printprocessen, digitaal werk, website-ontwerp en huisstijl worden nauwgezet in het oog gehouden.

Ik werk over het algemeen vanuit mijn studio, gevestigd in Arnhem in het Modekwartier/Klarendal. Een leuke wijk om te komen bekijken op het gebied van mode en design; er zijn meerdere ateliers, studio’s en designwinkeltjes. Kom langs in de studio! Er is koffie, thee, glas water, ...

Het is ook mogelijk voor bedrijven, reclame- en communicatiebureaus om mij als freelancer op locatie in te huren. Zo kan er nog efficiënter worden gewerkt aan opdrachten als een paar extra handen nodig zijn. Ook niet grafische bedrijven zijn welkom; heb je een eigen ontwerper en/of DTP-er nodig dan is dat mogelijk, projectmatig of voor lange tijd.

Voor grotere opdrachten werkt Stijl in Vorm samen met andere professionals op het gebied van grafisch ontwerp, website ontwerp, styling en fotografie.

Heb je alleen advies nodig? Of wil je brainstormen? Of heb je een vraag? Neem dan contact op; dat is gratis.

Namens Stijl in Vorm; veel plezier in het creatieve grafische proces!

Neem contact op