Stijl In Vorm (nl)
Social Media Content

Social Media Content

Stijl in Vorm verzorgt de content voor social media. In de huisstijl welke vormgegeven door Stijl in Vorm of de bestaande huisstijl. Dit kan ingezet worden op bepaalde tijdstippen wat nodig is voor het bedrijf.

Logo en Huisstijl

Logo en Huisstijl

Een logo heeft als taak herkenbaar te zijn en om het bedrijf tot de essentie terug te brengen. Stijl in Vorm gaat dan ook altijd op zoek naar de kern van het bedrijf en wat daarvoor nodig is en maakt daar dan een visuele vertaling van.

Illustraties

Illustraties

Stijl in vorm maakt illustraties om het bedrijf op een praktische en communicatieve manier neer te zetten voor bepaalde doeleinden. Bijvoorbeeld in de vorm van getekende figuren, sfeerafbeeldingen of als stripverhaal. Deze service kan handig en prettig werken wanneer het bedrijf zichtbaar moet zijn via social media.

(Creatieve) Fotografie

(Creatieve) Fotografie

Stijl in Vorm werkt met professionele fotografen. Kijk voor voorbeelden op de website. Zo kan het bedrijf op een professionele, zakelijke/grappige/interessante manier worden neergezet. Ook deze service kan handig en prettig werken wanneer het bedrijf zichtbaar moet zijn via social media.

Websites

Websites

Stijl in vorm werkt met 2 professionele web-bouwtechnici voor ZZP-ers en bedrijven. Van een simpele website tot een website met alle mogelijkheden. Denk aan vindbaarheid, webshop, filters, ...

Druk en Print

Druk en Print

In verband met MDR/wettellijke bepalingen kan het zo zijn dat deze service snel nodig is. Stijl in Vorm kan in dat geval ook op locatie werken. Over het algemeen geldt dat Stijl in Vorm alle bestanden zodanig verzorgt dat deze druktechnisch en/of digitaal volledig in orde zijn. Voor verpakkingen, boeken, flyers, ...

Flexografie en Karton

Flexografie en Karton

Stijl in Vorm heeft, met 20 jaar ervaring, flexografie als expertise. Voor opmaak en het druktechnisch orde maken.