Stijl In Vorm (nl)

Voor de VvE Zonnepanelen, scan en advies

Voor 'Voor de VVE' is er een huisstijl ontwikkeld. Er wordt gebruik gemaakt van de zes kleuren die het bedrijf gebruikt. Elke kleur staat ergens voor die dan ook weer overal in doorgevoerd wordt.

Vve Flyer Huisstijl
— Huisstijl flyer

Zonnepanelen, scan en informatie

Voor de VVE gebruikt zes kleuren die overal in doorgevoerd worden. Donkergroen is de duurzaamheidsscan. Dan heb je nog bijvoorbeeld 'het dak' en 'de zon...
Vve Karikatuurtjes
— Karikatuurtjes en pictogrammen voor Social Media

Karikatuurtjes voor Social Media

Deze karikatuurtjes worden ingezet voor Social Media. Ze zijn in te kleuren in alle kleuren huid die we maar hebben in de wereld. Hier zie je goed hoe er met de vierkantjes wordt gewerkt en wat er allemaal van gemaakt kan worden.
Vve Flyer En Briefpapier
— Huisstijl overige flyer en briefpapier

Extra uitleg:

Als ontwerper heb je niet altijd de vrije hand en heeft deze opdrachtgever altijd eigen ideeën. Nou vind ik dat bij deze opdrachtgever altijd heel prettig. Het ontwerp moet altijd clean zijn, less is more, en design. Even een snelle dtp opmaak zit er niet in. Er wordt gefinetuned totdat alles op zijn plek staat. De trend in 2020 heeft tegenwoordig 3d, isometric, gradiënten... Dat is bij deze opdrachtgever niet het geval. Wel fijn is dat de eerste opzet altijd de goede richting heeft. Zijn input is altijd duidelijk.