Stijl In Vorm

Huisstijl ontwerp voor Muziek bij de Molen, klarendal/modekwartier Arnhem

Rozet (M. Hendrikse kunstmakelaar) is de tussenpersoon geweest. De kunstmakelaar zorgt ervoor dat de klant gekoppeld wordt aan een ontwerper. Het is echt geweldig om zo de wijk op een leuke manier nog beter te leren kennen en alle projecten die er zijn voor iedereen. (Voorheen was het Kunstbedrijf Arnhem die koppelde)

Mbd M Logo
— Huisstijl ontwerp voor Muziek bij de Molen (MbdM), klarendal/modekwartier Arnhem

Huisstijl ontwerp voor Muziek bij de Molen (MbdM), klarendal/modekwartier Arnhem

Het was even goed zoeken naar een werktekening van deze molen. Die is gebruikt voor een goede platte weergave als logo voor MbdM. De kleuren zijn samen met de klant in overleg uitgekozen. De reling is in het logo letterlijk een platform voor de naam Mbdm en onder de streep oftwel de 'vloer' het concert of het festival waar het over gaat. Zie voor een introductie animatie op instagram: @stijl_in_vorm. Daar draaien de wieken waar geluid uitkomt!
Mbd M Posters En Social Media
— Muziek bij de Molen organiseert concerten, als het weer mag!

CONCERTEN! (als het weer mag)

Muziek bij de Molen organiseert om de twee weken op de donderdag een concert. De plek en de ambiance is geweldig; in de molen in Klarendal/Modekwartier. Laat je verrassen door allemaal verschillende soorten muziek. En geniet. https://www.facebook.com/muziekbijdemolen/
Mbd M Poster Flyer Festival 2019
— Deze posters zijn gebruikt voor het festival van vorig jaar (2019)

Poster Coehoornpark 2019

Het is de bedoeling dat er elk jaar een festival plaats vindt in het Coehoornpark. De achtergrond is een grafische illustratie van de echte kaart.